0%

Despre Noi

SHARE

EVENIMENTE 

PRIVATE SI 

CORPORATE           

CIP MUSIC EVENTS este o trupa premium, specializată în evenimente artistice. Se pretează pentru orice tip de eveniment: petrecere de nuntă, petrecere de botez, petrecere corporate sau concert în Bacau, Bucuresti, Iasi, Piatra Neamt, Brasov, Focsani, Braila, Constanta.

 

 CIP MUSIC EVENTS
        ISTORIC

 

Concept născut din dorința continuă de evoluție și de a face o diferență în peisajul muzical romanesc, CIP MUSIC EVENTS este extinderea DJ CIP EVENTS cu instrumentiști, creându-se astfel o echipă complexă atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere al prezenței scenice. Astfel puteti alege dj pentru nunta, formatie pentru nunta sau alte evenimente.

   SCENOTEHNICA

 

Avem propriu sistem de sunet și lumini la fiecare eveniment. Cu ajutorul sistemelor de sunet (line array RCF, Dynacord) si a mixerelor (Midas M32R Live, Dynacord CMS 1003, Allen Heath) sunetul este bogat, cald și captează perfect prestația live. Spectacolul de lumini este construit în sincronizare cu show-ul live, pentru a crea un impact vizual incredibil pentru invitații tăi.

 

 

   CE VA OFERIM!

 
 
 CIP MUSIC EVENTS va ofera:
– DJ si Trupa Live pentru petreceri (nunta, botez, corporate);
– Iluminat arhitectural;
– Fum greu si gheata carbonica;
– Sonorizari interior (concerte, conferinte) si exterior;
– Prezentator evenimente;
– Consultanta evenimente;
– Prin Colaboratori: servicii foto – video, artificii, cabina foto, decoratiuni.
 
 
 
 

DJ CIP EVENTS – CIP MUSIC EVENTS – Dj Nunta Bacau, Dj Nunta Bucuresti, Dj Nunta Iasi, Dj Nunta Piatra Neamt, Formatie Nunta bacau, Formatie nunta Bucuresti, Formatie nunta iasi, Formatie nunta Moinesti, este extinderea DJ CIP EVENTS cu instrumentiști – clapa, saxofon, nai, percutie si dj creându-se astfel o echipă complexă atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere al prezenței scenice. CIP MUSIC EVENTS – Dj Nunta Bacau, Formatie Nunta Bacau, DJ CIP este o formatie de nunta premium, specializată în petreceri private si corporate. Se pretează pentru orice tip de eveniment: petrecere ce nunta, petrecere de botez, petrecere corporate sau concert. Avem cei mai buni dj pentru nunta si alte evenimente din bacau. DJ Nunta Bacau, Dj Nunta Iasi, Dj Nunta Focsani, Dj Nunta Piatra Neamt, Formatie Nunta – Trupa Cover, Dj si Muzica Live In Bacau, Focsani, Piatra Neamt si Iasi

CIP Music Events

Play Preview Titlu
Artisti